snimka od 100.000 pregleda

Ovo morate čuti! Stigla iz Indonezije i razvalila Marijin hit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I Marija Šerifović joj se naklonila! Rumi iz Indonezije zapjevala je pjesmu "Pametna i luda" i odmah postala hit na Instagramu.

Marija Šerifović jedna je od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, a njezine pjesme često se slušaju i na drugim kontinentima. Osvaja Marija i Aziju, a dokaz je tomu i njezina obožavateljica Rumi iz daleke Indonezije. Mariju je ugodno iznenadila nakon što je zapjevala njezin veliki hit "Pametna i luda". Pjesma je to koju su već mnogi obradili, no ova obrada pjevačicu je posebno oduševila pa ju je odmah podijelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

"Ono kad žena dođe iz Indonezije... I usred Bosne pjeva Pametna i luda. Bravo Rumi", napisala je ushićena Marija i svojom snimkom razveselila brojne obožavatelje koji su, baš kao i Marija, ostali iznenađeni simpatičnom Indonežankom. Snimka je u samo jednom danu pregledana više od 100.000 puta.

Još niste poslušali slavonsku parodiju na Despacito? Poslušajte OVDJE.

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene