455300
455300
455300
455300
455300

FRAPANTNA SLIČNOST Pogledajte kako izgleda unuka Jackie Kennedy!

  • , 29.10.2016., 17:58
  • Autor:
  • komentara

Obitelj Kennedy i danas privlači pozornost. Rose Kennedy Schlossberg ista je svoja baka.

 
 
 
 
Jackie Kennedy (Foto: Getty)
Jackie Kennedy (Foto: Getty)

Frapantna je sličnost između pokojne Jackie Kennedy Onassis i njene unuke Rose Kennedy Schlossberg. Mlada djevojka kćerka je Edwina Schlossberga i Caroline Kennedy, kćerke pokojnog predsjednika SAD-a i karizmatične Jacqueline Kennedy.

Sličnost između bake i unuke tolika je da je New York Post u tekstu u Rose naveo kako se radi o Jackie 2.0. Mlada djevojka glumi u web seriji "End Times Girls Club" te je jako inteligentna. Djevojka je na Harvardu diplomirala engleski, a zanimali su je i film te dizajn. Za studije je bila jako zainteresirana, a na fakultetu iznimno uspješna (na fotografiji u sredini).

Rose Kennedy Schlossberg (Screenshot: Youtube)

Da je povezana sa svojom slavnom bakom, govori i činjenica da joj je upravo Jackie dala ime, i to po svojoj majci, koja se zvala Rose. Imala je veliku ulogu u odgoju mlade djevojke te ju je viđala svaki dan. Vodila ju je u muzeje i parkove te puno značila u odgoju djevojčice.

Neko vrijeme družila se s Lindsay Lohan te su zajedno čak i tulumarile, iako je Rose uvijek nastojala biti sa strane. Politika je, iako su joj u obitelji svi vezani za taj svijet, nimalo ne zanima. Iako je politika ne zanima, jako je ponosna na svoje korijene, a pogotovo na svog djeda, kojeg nikad nije upoznala.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se