Rano ostao i bez oca

TRAGEDIJA ZVIJEZDE "PARADE" Preminula mu majka, a mediji tek sad otkrili tko je ona bila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Relja Popović perspektivni je glumac i glazbenik. Samozatajan,kakav je, nikad nije otkrio ime svoje majke. A ona je bila legenda, s jednom od najvećih ljubavnih priča bivše države.

Jako tužna i neobična priča ovih dana može se pročitati po medijima susjedne Srbije. Ukoliko ste gledali hit film Srđana Dragojevića, "Paradu", ili ste slušali svojedobno Elitne odrede, onda ste sigurno zamijetili mladog i perspektivnog Relju Popovića. Osim što je zaista talentiran, zgodni Relja je i samozatajan, unatoč činjenici da je zet slavne Vesne Zmijanac. U ozbiljnoj je vezi s njenom kćerkom Nikolijom, također pjevačicom. Dugogodišnji par u rujnu prošle godine dobio je i djevojčicu Reu pa se činilo da sreći nema kraja.

Velika ljubav obilježila joj život

Ipak, o svojoj obitelji i obiteljskoj pozadini Relja je uvijek šutio. Krojio je neki svoj put u karijeri, pa su se svi poprilično iznenadili shvativši da je ovaj dečko sin jedne od najvećih ikona srpske i jugoslavenske kulture. Naime, 2. siječnja umrla je slavna umjetnica Zoja Begoli. Tek tada mediji su saznali da je slavna balerina njegova majka, piše Blic. Gospođa je bila ikona Narodnog pozorišta, a prije udaje za njegovog oca 18 godina bila je u braku sa slavnim filmskim glumcem Farukom Begolijem, s kojim je u kontaktu ostala i nakon razvoda. Njihova velika ljubav ostala je zapamćena, a unatoč razvodu, Zoja je do zadnjeg dana zadržala njegovo prezime.

Relju odgojila sama

Reljin otac umro je svega dvije godine nakon što se Relja rodio pa ga je balerina i profesorica odgojila sama. Relja je, unatoč svojoj slavi i uspjehu, uspio sačuvati svoju majku i dio intime samo za sebe. Poznato je bilo tek da je rano ostao bez oca i da ga je odgojila samohrana majka. Sve do njezine smrti nije se znalo da je Reljina mama velika umjetnica. O njezinoj smrti nije se oglašavao o društvenim mrežama, jedino što je poznato jest da je do daljnjeg otkazao sve nastupe i pojavljivanja.

 

A photo posted by Relja Popović (@reljarelja) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene