Počele prijave

FARMA se vraća: Želite li biti dio reality showa?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Produkcija Nove TV najavljuje novi početak, novu i još uzbudljiviju FARMU te poziva sve koji su oduvijek maštali o jednostavnom životu daleko od vreve grada i bučnih ulica, da prihvate izazov i da se prijave u ovaj jedinstveni reality show.

Svi koji smatraju da mogu izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i udobnog kreveta, svi kojima nije teško raditi i vlastitim se rukama prehranjivati, te svi koji smatraju da mogu s prirodom dobro surađivati te znaju da mogu zagospodariti jednim seoskim imanjem, imaju priliku prijaviti se u popularni reality show FARMA.

Pogledaj i ovo Saša Vujnović (Foto: PR) Potpuno iskren Tužna priča farmera Saše: ''Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame''

Kada su se ugasila svjetla uslijedio je pravi show - talentom zapanjili i žiri

Svojim trudom, radom i upornošću svi sudionici Farme dobit će priliku osvojiti vrijednu nagradu - novčani iznos do pola milijuna kuna. Svi sudionici ovog jedinstvenog i nadasve popularnog showa morat će preživjeti na način da žive i rade kao farmeri lišeni svih luksuza modernog života te s iskonskom povezanošću s prirodom i teškim radnim uvjetima.

Kontroverzni reality show 'Odmor u protektoratu' prati obitelj u vrijeme nacističke okupacije

Farma je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2001. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješne tri celebrity inačice showa koji je svaki put zasluženo ponio titulu TV projekta godine. Diljem svijeta obje varijante showa ostvaruju izrazitu popularnost i veliki uspjeh te osim što je do sada pod ovom licencom producirano više od 4000 epizoda u više od 50 zemalja (ukupno 100 sezona), trenutno se Farma producira u čak šest zemalja. Osim u Hrvatskoj Farma se tako trenutno producira i u Rumunjskoj, Bugarskoj, Švedskoj, Slovačkoj i Moldaviji.

Prijave u Farmu su započele - tko će biti dovoljno hrabar upustiti se u ovu životnu avanturu?

U ovaj vrhunski licencni projekt u produkciji Nove TV imaju se priliku prijaviti sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, a svi potencijalni farmeri više informacija o uvjetima i pravilima prijave te samu online prijavnicu mogu potražiti na službenoj stranici showa novatv.hr/farma ili se prijaviti telefonski pozivom na broj 060 801 802 ( 3,75 kn poziv sa fiks.mreže, 5,05 kn poziv s mob.).

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene