'Gledaj i pati'

Prvo mu je pokazala što propušta, a zatim i otpjevala 'nikad više'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Susresti bivšeg i još pjevati pred svima zasigurno nije lako, no Taylor se nosila kao prava profesionalka! Kao da mu je poručila - gledaj i pati!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz 'Style' VIDEO 13. joj nije nesretan broj - Objavila video u inat bivšem!

Na dodjeli NRJ Music Awards bilo je zaista zanimljivo, posebno kada se radio o nedavnom paru - popularnoj pjevačici Taylor Swift i članu popularnog boy benda One Directiona, Harryju Stylesu.

Pop country pjevačica osigurala je da bude primijećena u seksi zlatnoj haljini koja je naglasila njezine duge vitke noge, a nije izostao ni duboki dekolte koji u zadnje vrijeme tako rado nosi. Taylor je na crvenom tepihu bila neodoljiva, a ništa drugačije nije bilo ni na pozornici kada je zablistala u seksi čipkanoj crnoj haljinici. S pozornice su odjekivali njezini stihovi 'nikad više nećemo biti zajedno', dok je Harry Styles sjedio u publici. Nesumnjivo je ta poruka u tom trenutku bila namijenjena upravo njemu.

>> Nije htio obrezati svoju 'muškost' pa ga Taylor ostavila!

Iako country pjevačica nema puno sreće u ljubavi, svakako joj ide u prilog to što je nakom svakog prekida jača ali i bogatija za nekoliko milijuna nakon što njezina pjesma o prekidu bude pravi hit! Osim toga, Taylor izgleda sve bolje i bolje… od tinejdžerke je postala prava seksi zavodnica!

NRJ Music Awards osnovane 2000 zahvaljujući radio postaji NRJ koja surađuje s TV mrežom TF1, tako da se mnogo poznatih lica skupilo u Cannesu. Što se tiče nagrada, Psy je za 'Gangnam Syle' dobio nagradu Internacionalne pjesme i video spot godine, Rihanna je najbolja pjevačica, najbolja grupa One Direction, dok je najbolja francuska pjevačica Shy'm.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene