Kad zasviraju mariachi...

FOTO Anica nosi majicu s porukom, Šuput pokazala seksi tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariachi, meksička glazba i ugođaj ljetne zabave s glazbenim temama iz svima poznatih i omiljenih sapunica obilježili su prvu večer Bipa Fashion.hr-a.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajnerski dvojac koji se krije iza branda ELFS, pokazali su kolekciju za proljeće/ljeto kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez. Ima tu slavenskih i boho elemenata interpretiranih na ležeran, mediteranski način.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

MODNA REVIJA Fatalna Iva Jerković otela svu pozornost na pisti!

Među vjernim obožavateljima ovog popularnog modnog dvojca našle su se brojne poznate osobe u prvom redu: Maja Šuput, Lejla Filipović, Anica Kovač, Andrea Šušnjara, Anita Dujić Veljača, Petra Kurtela, Antonija Šola, Ivana Delač Đolo, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman... i mnogi drugi koji su plijenili pozornost fotoreportera svojim modnim kombinacijama.

Tako je Anica nosila majicu s natpisom 'I bogati plaču' s citatom iz popularne sapunice, Maja Šuput nosila je seksi dvodijelni kompletić u kojem je otkrila preplanulu liniju, par Filipović bio je elegantan i modno usklađen kao i uvijek, ... tko je pogodio, a tko je malo promašio stajling, pogledajte u našoj galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene