Izbacio ga iz takta

FARMER NA RUBU "Ako mi itko prigovori napravit ću rat!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goranov stav je jako razljutio Gazdu Damira kojeg je šokirao njegovo inzistiranje da i njemu podijeli duhan, premda je nepušač.

U jedanaestom tjednu farmeri su oborili rekord zarađenim dukatima na Sajmu. Damir, Barbara i Goran za 260 dobivenih dukata prodali su sve namirnice, kreme koje su pravili ovoga tjedna, koze, a dodatne dukate zaradili su otpjevavši tradicionalnu istarsku pjesmu.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

„Prodali smo sve što smo imali. Kupili smo svega i više nego što smo trebali. Mene je najviše veselila ova riba i što je bila dalmatinska muzika!“ komentirao je Goran, a nekoliko riba s gradela donijeli su i svojim farmerima.

Na Farmi nikad nije bilo zanimljivije. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada!

„Svaka čast, ovaj tjedan je bio dobar!“ pohvalio je Damir farmere vrativši se sa Sajma. Gazda Damir samo za Gordana kupio je na Sajmu pivo budući da ga je htio nagraditi za njegov doprinos ovoga tjedna. „Jako sam sretan i Damir je rekao da smo ja i Tome bili najbolji ovog tjedna što se tiče rada.“ ponosan je bio Gordan.
Međutim, unatoč tome što su se sa Sajma vratila s nikad više namirnica, Goran se našao uvrijeđen iz razloga što mu Damir nije htio kupiti puding, ocijenivši ga skupim, dok je za tri vrećice duhana mogao izdvojiti dukate. „Kupljena su tri duhana i nije htio niti jedan puding uzeti jer je skup. Ja ću uzeti cijeli duhan sebi, pa ako itko prigovori, ja ću napraviti rat.“ otkrio je Goran svoj plan Anti, koji ga je podržao. „Pa reci mu: nisi mi htio kupit puding, sad ja pušim!“ kazao mu je Ante.

Goranov stav je jako razljutio Gazdu Damira kojeg je šokirao njegovo inzistiranje da i njemu podijeli duhan, premda je nepušač. „Došli smo sa Sajma i problem je duhan. Nevjerojatno! Zadatak odradimo dobro, zeleni odradimo dobro i sve super, a sad se borimo oko tih pet žličica duhana, nevjerojatno!“ kazao je Damir, a Kristijan je komentirao da bi on svakom farmeru pušaču kupio po vrećicu duhana da je Gazda. Dok je ovo troje farmera trgovalo na Sajmu, farmu su posjetile dvije gospođe koje su Ankici i Anti pokazale kako se izrađuje tradicionalni hrvatski nakit – broševi, privjesci i naušnice, što će morati izraditi za sljedeći Sajam. Obzirom da je vrijeme adventa, za zadatak imaju napraviti nakit u obliku anđela.

Ante se pohvalio da se s izradom nakita već susreo: „Moja majka je prije par godina kupila perle, pa mi je rekla da se pozabavim s time ukoliko imam vremena.“ Iako je nakit Ankicu oduševio, zabrinula se za izradu: „Kad je žena počela objašnjavati, mislila sam jao, neću to nikada svladati.“ No, brzo je promijenila mišljenje i poručila Anti: „Do daljnjega ste na dijeti, ja radim ovo!“ Ante sebe smatra kreativnim i siguran je da sa zadatkom neće imati problema: „Volim izrađivati neke stvari, volim plesti, crtati tako da mislim da mi ovo neće predstavljati problem.“

Nakon što su Kristijan i Tomislav prošlu noć proveli dežurajući uz ugljen, zadnja noć pripala je Damiru i Goranu. Hladne neprospavane noći nisu im bile lake pa se nadaju da će se trud isplatiti: „Nadam se da sutra kad to razgrnemo da će to biti ok i da će taj ugljen stvarno unutra postojati, a ne da će biti neka prašina.“ izjavio je Goran. Kako bi im zadnje dežuranje lakše palo, Damir je priznao da će uz čašicu razgovora popiti i koju čašicu vina.

Čuvanje ognjena okupilo je muški dio farmera, što je začudilo Ankicu i Josipu. „U mraku se bar ne vide!“ našalila se Ankica. Za vrijeme muških razgovora, Ante je iskoristio priliku i upitao Gordana bi li pristao na to da se Jasmina vrati na farmu, a za to bi mu glavna nagrada bila umanjena za 250 tisuća kuna. „Ne!“ kazao je Gordan kao iz topa, a potom objasnio: „Da me voli istinski i da me želi u životu, onda bi! Kad bi znao i da je sad trudna sa mnom i da znam da me voli istinski u životu!“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene