Prelijepa plavuša

KAKAV SPOJ! Princ Harry ljubi deset godina mlađu princezu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno ih je upoznala Harryjeva rođakinja, princeza Beatrice. Oboje žive u Londonu i oboje su plave krvi, a lijepa djevojka oduševila je i Williama i Kate.

Sanjamo li ili je princ Harry našao curu? Zgodni princ zaljubljen je preko ušiju, i to u djevojku koja je također plave krvi, pišu australski mediji. 31-godišnjak navodno ljubi deset godina mlađu ljepoticu, princezu Mariju Olympiju.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William stvari su se promijenile Kate i William važan dan u njihovim životima ove će godine proslaviti u tužnijem raspoloženju nego proteklih godina

Upoznala ih je njegova rođakinja, princeza Beatrice, a emocije su se brzo rodile. Izvor tvrdi da će Harry i Maria Olympia uskoro ići na skijanje, a navodno je već upoznala i njegovog brata te vojvotkinju Kate. William i Kate su, priča izvor, zadovoljni Harryjevim odabirom te smatraju da je Maria njegova najbolja djevojka dosad.

Inače, Maria je već privukla pozornost svjetskih medija , i to svojim atraktivnim profilom na Instagramu. Putuje po svijetu, školovana je, atraktivna i lijepa. Harry i Maria sjajan su spoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene