Atraktivna djevojka

PRELIJEPA GLUMICA POSTAJE PRINCEZA? Princ Harry se zaljubio u znano lice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle zvijezda je serije "Suits". Princ Harry navodno je za njom izgubio glavu!

Hoće li zgodna glumica postati nova britanska princeza? Pitaju se to svjetski mediji nakon što je magazin The Express objavio da je princ Harry potpuno zaluđen lijepom Meghan Markle. Za one koji ne znaju o kome se radi, riječ je o zgodnoj glumici koja je zvijezda Netflixove serije "Suits".

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Ovog ljeta su se upoznali dok su boravili u Torontu, gdje je on promovirao Invictus igre. Među njima navodno vlada jaka kemija, iako su odlučili u vezu krenuti polako i oprezno. Harry se, tvrdi izvor, trudi što duže vezu držati podalje od očiju javnosti jer ne želi da se Megan prepadne prevelike pozornosti.

Njihova veza navodno datira od svibnja. Osim toga, Megan je u lipnju boravila u Londonu, gdje je pratila Wimbledon. Tamo je viđena u kraljevskom sektoru, a navodno je odsjela u Kensingtonskoj palači gdje je upoznala i princa Williama te vojvotkinju Kate.

 

So excited to announce the exclusive fall collection I designed for @Reitmans!! More details by clicking link in my bio #MMxReitmans #fashion please read my personal comments in the feed below

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene