Sjajna estetika

PREMIJERA Natali Dizdar ima još jedan fenomenalan spot

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Natali Dizdar pripremila nam je pravu glazbenu čaroliju.

Sjajna estetika, fotografija i još jedan u nizu fantastičan spot Natali Dizdar za singl 'NE RECI ZAUVIJEK' snimljen pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva, dugogodišnjeg suradnika koji je do sad radio spotove za pjesme 'Zamijenit ću te gorim', 'Stranac', 'Stop' i 'Grijeh', te neponovljivi koncert u ZKM-u. Dobitnik je svih prestižnih nagrada uključujući i Porin za najbolju dvd snimku 'Natali Dizdar ZKM Live'.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

Spot je snimljen u fenomalnom ambijentu dvorca Poklek u Zagorskim selima blizina Kumrovca, a u njemu je prikazan emocionalan odnos dvoje ljudi koji čeznu za nepoznatom ljubavi. Oni žive na dvije identične planete koje se približavaju jedna drugoj. Hoće li sudar planeta izazvati kraj svijeta ili početak velike romanse?

Trenutni singl "Ne reci zauvijek " se galopirajući pozicionira na vrhove top ljestvica, što nam govori o sjajnoj karijeri mlade pjevačice koja je opravdala očekivanja strpljive publike.
Kreativni tim cijele glazbene priče su redatelj Andrej Korovljev, direktorica fotografije Ivana Kragić, izvršna producentica Gordana Bosak koja je zaslužna za styling, Matea Music by Bourjois, prezgodni Mijo Majhen, hair styling Ruža Kerastase.

Uz sve sjajne vijesti prvi nastup Natali Dizdar se očekuje u Zagrebu u društvu Simple Red-a 22.6.2016. Šalata, te u Beogradu 23.6.2016. Krajem godine se očekuje treći studijski album i veliki koncert u 12 mjesecu u Tvornici. Prava glazbena čarolija nas očekuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene