Prekinuli na odmoru

S odmora otišla sama, a on se još i naslikavao s obožavateljicama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova kratka romansa bila je pod budnim povećalom javnosti, i iako su se činili jako zaljubljeni - rijetki su mogli predvidjeti prekid.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Tata zabrinut za kćer Prijetnja novom dečku: 'Nemoj joj slomiti srce'

Izgleda kako će pjevačica Taylor Swift uskoro napisati još srceparajućih balada o svom ljubavnom životu jer je iza nje još jedna veza - ona s Harryjem Stylesom, popularnim članom grupe One Direction.

Tako je završena jednomjesečna romansa i to tijekom dočeka Nove godine na karipskom otočju.

'Bili su na odmoru, posvađali se i prekinuli', izjavio je izvor blizak paru za MailOnline. 'Oboje su mlade zvijezde na vrhuncu slave i tko zna što ih čeka u budućnosti'.

>> Prijetnja novom dečku: 'Nemoj joj slomiti srce'

Nakon što su Božić dočekali odvojeno, u 2013. su planirali ući zajedno no, eto, izgleda kako je s početkom nove godine svatko otišao na svoju stranu.

Taylor je već 3. siječnja otputovala kući, dok je Harry ostao na Britanskom Djevičanskom Otočju s društvom i, sudeći prema fotografijama, mnoštvom obožavateljica.

Pjevačicu koja je poznata po tome što o svojim ljubavima pjeva u pjesmama, dosad su povezivali s Taylorom Lautnerom, Johnom Mayerom, Joeom Jonasom, Jakeom Gyllenhaalom i Conorom Kennedyjem.

Taylor Swift je navodno planirala kupiti kuću u Velikoj Britaniji kako bi bila bliže Harryju, a njezini su je prijatelji i obitelj upozorili na Harryja koji je na glasu kao veliki zavodnik te da ne brza s planovima za ozbiljnu vezu.

'Taylorina nova opsesija je Harry Styles iz One Directiona. Dnevno mu pošalje i stotinjak SMS poruka. Izvještava ga o svemu što joj se dogodi. Samo traži izgovore da budu u kontaktu. Prijatelji je upozoravaju da bude oprezna jer se boje da će opet biti slomljena srca', rekao je tada jedan izvor za Now.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene