Pogledajte kako se to radi

Prednosti i mane putovanja kroz vrijeme!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko ste puta poželjeli vratiti vrijeme i neke stvari napraviti drugačije? Neke riječi možda ne izreći? Neke opake blamaže izbjeći? Pogledajte kako se to ra­di.

Pravi trenutak je novi film Richarda Curtisa, autora britanskih komedija Četiri vjenčanja i sprovod, Ja u ljubav vjerujem, Dnevnik Bridget Jones i Zapravo ljubav.

Riječ je filmu koji prati mladića Tima kojem otac u 21. godini otkriva kako muškarci u njihovoj obitelji imaju sposobnost putovanja kroz vrijeme.

Tim će tu činjenicu iskoristiti kako bi pronašao lju­bav, pomogao prijatelju, ali i shvatio da putovanje kroz vrijeme krije i neke opasne zamke. U životu je važno znati iskoristiti pravi trenutak, a ako to svladamo, putovanje kroz vrijeme i nije nužno.

Glavne uloge u filmu tumače Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Tom Hollander i Margot Robbie, a u hrvatskim ga kinima očekujemo početkom prosinca. Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene