PREDOSJEĆALA JE?

TUGA GOLEMA Poginula manekenka prije smrti objavila znakovitu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi obožavatelji od mlade manekenke i pravnice oprostili su se na društvenim mrežama.

Velika tragedija zavila je u crno modni svijet u Crnoj Gori nakon što je u prometnoj nesreći poginula manekenka Ksenija Brković.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Vijest o njezinoj smrti mnogi su dočekali u nevjerici s obzirom na to da su mladoj manekenki bile tek 24 godine. Mnogi obožavatelji, ali i prijatelji od jedne od najpoznatijih crnogorskih manekenki oprostili su se putem društvenih mreža na kojima je nesretna Ksenija prije smrti objavila znakovitu poruku.

'Osjećam kao da te dio moje duše volio od samog početka. Možda smo mi sa iste zvijezde', stoju u objavi za koju su mnogi pomislili da je posvećena njenoj velikoj ljubavi.

Mnogi fanovi zaključili su da neki ljudi prije smrti predosjete da im dolazi kraj, a je li to tako bilo i u ovom slučaju nikada se nažalost neće saznati.

Inače, Ksenija je bila diplomirana pravnica  koja je radila kao pripravnica u odvjetničkom uredu Mugoša – Jovović – Vuković, a poginula je dok se vraćala kući s jednog od ročišta.

Iako još nije potvrđen uzrok nesreće crnogorski mediji pišu da je do tragedije došlo uslijed neopreznog pretjecanja, prenosi Blic.

Vozilom u kojem je bila Ksenija upravljao je mladi crnogorski političar Slavko Baković koji je preminuo na licu mjesta. On je navodno kriv za nesreću u kojoj su se ugasila dva mlada života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene