450904
450904
450904
450904
450904

TUGA GOLEMA Poginula manekenka prije smrti objavila znakovitu poruku

  • , 21.09.2016., 20:42
  • Autor:
  • komentara

Mnogi obožavatelji od mlade manekenke i pravnice oprostili su se na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Ksenija Brković (FOTO: Facebook)
Ksenija Brković (FOTO: Facebook)

Velika tragedija zavila je u crno modni svijet u Crnoj Gori nakon što je u prometnoj nesreći poginula manekenka Ksenija Brković.

Vijest o njezinoj smrti mnogi su dočekali u nevjerici s obzirom na to da su mladoj manekenki bile tek 24 godine. Mnogi obožavatelji, ali i prijatelji od jedne od najpoznatijih crnogorskih manekenki oprostili su se putem društvenih mreža na kojima je nesretna Ksenija prije smrti objavila znakovitu poruku.

'Osjećam kao da te dio moje duše volio od samog početka. Možda smo mi sa iste zvijezde', stoju u objavi za koju su mnogi pomislili da je posvećena njenoj velikoj ljubavi.

Mnogi fanovi zaključili su da neki ljudi prije smrti predosjete da im dolazi kraj, a je li to tako bilo i u ovom slučaju nikada se nažalost neće saznati.

Inače, Ksenija je bila diplomirana pravnica  koja je radila kao pripravnica u odvjetničkom uredu Mugoša – Jovović – Vuković, a poginula je dok se vraćala kući s jednog od ročišta.

Iako još nije potvrđen uzrok nesreće crnogorski mediji pišu da je do tragedije došlo uslijed neopreznog pretjecanja, prenosi Blic.

Vozilom u kojem je bila Ksenija upravljao je mladi crnogorski političar Slavko Baković koji je preminuo na licu mjesta. On je navodno kriv za nesreću u kojoj su se ugasila dva mlada života.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se