Malo je nespretna

Pokušaj plesa oko šipke pretvorio se u pravi nered!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Milijuni njezinih fanova pamtit će je zauvijek kao štrebericu Hermione Granger iz planetarno popularnog filmskog serijala Harry Potter.

No, najnovijom ulogom u filmu Sofie Coppole 'Bling Ring', 22-godišnja Emma Watson itekako se udaljila od Hermione, pogotovo u sceni gdje oskudno odjevena pleše oko šipke. I, kako sama priznaje, nije joj bilo lako snimati tu scenu.

Pogledaj i ovo showbuzz Vatrena i senzualna Osim šipke, zavrtiti će i vašu maštu ...

>> 'Bili su preoštri prema njoj, odnosili su se na jako loš način!'

'Moraš biti veoma fizički jak jer držiš na rukama svoju težinu. Nisam to mogla isprva napraviti pa je bilo veoma zanimljivo gledati me kako se mučim', priznala je glumica. Za sebe tvrdi kako je nespretna i kako se njezin pokušaj plesa oko šipke pretvorio u pravi nered pa je Sofia sigurno pomislila kako je vrijeme da joj u jednom trenutku da kratki predah.

Film 'Bling Ring' temelji se na istinitoj priči o grupi pljačkaša, tinejdžera srednje klase, koji su pljačkali hollywoodske zvijezde u Los Angelesu.

Koristili su se internetom kako bi doznali kad su njihove potencijalne žrtve, poput Orlanda Blooma i Lindsay Lohan izvan grada. Putem Google Mapsa doznali bi njihove adrese.

Ovim upadima u domove slavnih, koji su se odigrali prije pet godina, pljačkaši su prikupili robu u vrijednosti većoj od 1.5 milijuna dolara. Bilo je tu dizajnerske odjeće, nakita i umjetnina.

Emmin karakter se temelji na liku Alexis Neiers koja je bila članica bande u trenutku upada u kuću glumca Orlanda Blooma i krađe kolekcije satova Rolex vrijedne oko 350 tisuća eura.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene