445622
445622
445622
445622
445622

Oni su seksi strana Olimpijskih igara

  • , 05.08.2016., 18:50
  • Autor:
  • komentara

Ukoliko je u pitanju ženski rod, dobra strana Olimpijskih igara su svakako zgodni sportaši koji će se natjecati.

 
 
 
 
Zgodni mačevaoci (Foto: Instagram)
Zgodni mačevaoci (Foto: Instagram)

Dočekali smo i to – počinju Olimpijske igre u Rio De Janeiru. Za ljubitelje sporta ovo predstavlja period pravog uživanja, a za one koji nisu baš sportski tip imaju i dobre strane nadolazećih sportskih dana.

Ukoliko je u pitanju ženski rod, dobra strana su svakako zgodni sportaši koji će se natjecati. Teško je izabrati najzgodnijeg, pa nećemo previše komplicirati nego ćemo izabrati sport. Krenut ćemo s onim malo nepoznatim kao što je mačevanje.

Prvo malo edukacije – mačevanje je borilačka vještina kojom se dva protivnika bore hladnim oružjem (mačem, sabljom, nožem).

Dosta o tehnikama – bacimo se na slavne komade.

1. Ravno iz Londona stiže Miles Chamley-Watson. Osim što se bavi mačevanjem, on je i model.


 

 

2. Sljedeći na listi je Daryl Homer iz SAD-a.

 

 

⚔⚔⚔ @mensfitnessmag #RoadToRio

A photo posted by Daryl Homer (@daryldhomer) on

 

3. Predstavljamo i dečka iz Beča, Rene Pranza.

 

 

Last man in training ... Except the yoga guys #leonpaul #fencingclub #fencing #trainingforrio #rio2016 #olympics

A photo posted by Rene Pranz (@renepranz) on

 

4. Bradati zavodnik s mačem u ruci je Giorgio Avola. Nema na čemu.

 

 

Grazie a @augusto280766, adesso pensiamo alla finale!

A photo posted by Giorgio Avola (@gioavola) on

 

5. Završit ćemo s Francuzom imena Enzo Lefort.

 

 

Dakle, Olimpijada? JEDVA ČEKAMO!

 

 

 

Uživo otvaranje Olimpijskih igara i nastupe naših sportaša pratite na portalu Gol.hr

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se