i u susjedstvu

Počinje turneja: 30 godina legendarne predstave Željka Ninčića 'AUDICIJA'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Povodom jubileja 30 godina izvođenja predstave 'Audicija' je opet na repertoaru.

Turneja predstave Željka Ninčića 'Audicija' započinje 19.studenoga 2015. velikom svečanom predstavom u Kulturnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, što će ujedno biti i 40 jubilarno izvođenje predstave u toj kultnoj dvorani hrvatske kulture. Prema informacijama iz same dvorane, prvi slijedeći po broju održanih nastupa, je Vice Vukov sa 15 koncerata. Nakon prve predstave, predstava će izvedena u većini hrvatskih gradova, a turneja će trajati do šestog mjeseca 2016.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo Stiže Audicija: Originalna postava u Zagrebu

Nicole Kidman oduševila kritičare u ulozi na londonskom West Endu

Uz gradove u Hrvatskoj, predstava će se igrati i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori I Srbiji. Predstavu će uživo gledati, prema rezervacijama dvorana, skoro 100.000 gledatelja.

Audicija je jedinstvena kazališna predstava obzirom na originalnost humora, te stalne interakcije sa publikom. Audicija je u ovih 30 godina odigrana preko 3.000 puta, a gledalo ju je vise od 2.000.000 gledatelja u svim zemljama u okruženju i po tome je apsolutno neprikosnovena i kultna predstava ovih prostora.

Koliko su ljudi u Hrvatskoj željni pravog kvalitetnog humora govori činjenica da publika sa oduševljenjem prekida predstavu preko 70 puta u prosjeku, što je dokaz njezine atrakcije. Kazališna predstava Audicija je jedina kazališna predstava koja se i nakon raspada bivše države gledala u svim novonastalim državama. Čak i pored jezične barijere u Sloveniji je predstavu gledalo preko 20.000 gledatelja.

Audicija je kazališna predstava koja je imala najviše gledanja na stranicama Youtube i po tome je neusporediva sa bilo kojom predstavom sličnog tipa u svjetskim razmjerima. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene