Emil donio veliku odluku

Pobjednik Supertalenta nas šokirao! Odluka koju nitko nije očekivao

Pobjednici Supertalenta 2018 Pobjednici Supertalenta 2018 NOVA TV Content Team 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pobjednici Supertalenta 2018 Galerija

Sve su oduševili svojom plesnom tehnikom i veličanstvenim izvedbama. Emila i Mateju gušt je gledati čak i kad ne plešu jer zrače posebnom pozitivnom energijom.

Nakon osvojene laksave titule Supertalenta i osvojenih 200 tisuća kuna, u dnevnoj rutini Emila i Mateje nije se puno promijenilo. I dalje ujutro odlaze u kazalište na probe, popodne u pilates studio i navečer se ponovno vraćaju u kazalište kako bi odradili predstavu.

Pogledaj i ovo Filip Rudan i Dance Queen Osvoji mjesto u publici Želiš gledati uživo finale Supertalenta? Filip i Dance Queen znaju kako

U ovom gustom rasporedu pripreme za Supertalent proteklih pola godine odrađivali su u kasnim noćnim satima. ''Vrijeme za vježbanje dueta pronašli smo nakon predstava, točnije oko pola 11 pa dokad je bilo potrebno'', kaže Mateja. Iako se čini kao da sve odrađuju kao iz šale, priznaju da ipak nije bilo tako jednostavno. ''Taj period bio je prilično naporan zato što se sve poklopilo s obvezama u kazalištu'', objašnjava Emil.

A ni plesne izvedbe u visinama nisu mu lako pale: ''Očito da se muškarci više boje visine. Meni je to bilo strašno u početku. Išao sam gore-dolje. Znojili su mi se dlanovi, nervoza me hvatala, ali tijekom vremena je sve to popustilo. Ispalo je da ja u dosta situacija moram biti više od nje. Njoj nije bio problem kad je pokušavala doći na tu visinu na kojoj sam ja, dok je meni to stvaralo problem.''

Njihov studio i kazališe Komedija odigrali su veliku ulogu u cjelokupnom natjecanju showa Supertalent. ''U studiju se pripremamo za naše točke, tu osmišljavamo dosta koreografija. No tu ne možemo izvoditi sve elemente, za to imamo plesnu dvoranu u kazalištu Komedija. Bez redovitog treninga ne bismo mogli raditi onakve stvari'', objašnjava Emil. Iako njihov talent nitko ne može osporiti, dvoje zaljubljenih u ples ponekad i snime svoju izvedbu kako bi vidjeli gdje je prostor za napredak. Stoga im je od velike pomoći mobitel, a kako im je važan svaki detalj, koriste Huawei P10 koji omogućuje snimanje videozapisa i u uvjetima slabog osvjetljenja, kao što je to slučaj u plesnoj dvorani.

Iako je od finalne emisije Supertalenta prošlo gotovo tjedan dana, Emil i Mateja priznaju da o svemu još nisu stigli razmisliti. ''Sad kad se sve sleglo nismo stigli razmisliti o tome što se dogodilo i što se događa jer stalno imamo probe i predstave. Sad je raspored baš pun, tako da budemo kad se sve malo smiri'', kaže Mateja.

Ples je oduvijek bio Matejina ljubav, no Emil ističe da kod njega to i nije bio slučaj. ''Nisam se oduvijek želio baviti plesom. Još uvijek nemam stav o svemu tome što se događa, ali se događa'', kaže Emil kroz smijeh. A s obzirom na to da se, kako kaže, njegova plesna karijera približava kraju, otplesat će u neznanju. ''Ispred mene je još koji mjesec i onda idem u zasluženu mirovinu. Meni je 37 godina, ovo mi nije početak. Još ću se neko kraće vrijeme zabavljati s ovim, a Mateja će ipak morati malo duže'', kaže Emil te objašnjava da će Mateju bodriti i gledati bez obzira na to što će na pozornici biti s drugim muškarcem.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene