Twingospođica

Plava je omiljena boja Korane Gvozdić - Zato i vozi plavi Twingo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa Korana nije odoljela novom Twingu - Cijeli njezin Facebook profil obojan u plavu boja baš zbog novog Renaulta!

U povodu dolaska novog Twinga na hrvatsko tržište, Renault je pokrenuo urbanu društvenu igru nazvanu 'Twingospođice' u kojoj glavnu ulogu imaju četiri Twinga, u četiri različite boje, četiri mlade, lijepe i poznate vozačice, predvodnice četiriju jednako lijepih i urbanih skupina od po tri djevojke, koje će se natjecati u virtualnom i stvarnom svijetu.

Pogledaj i ovo Korana Gvozdić - 6 Vratili su se u djetinjstvo Korana Gvozdić pokazala je svog brata kojeg inače nemamo priliku vidjeti: ''Moj idol od malih nogu, moj čuvar...''

Twingospođice vas pozivaju da se prijavite. Najsretniji tim prijateljica osvaja putovanje u Pariz sa shoppingom u galeriji Lafayette! Prijave još uvijek traju na www.twingospodice.hr

Vanda Winter kao Twingospođica - Kada sumnjaš, izaberi crveno!

'Moj mali Plavi Twingo poziva sve cure/zene (kraljice) da se prijave u njegovu ekipu na http://twingospodice.hr/ Lajkajte stranicu Plavi Twingo i pomognite nam da skupimo sto vise #twinbenzina. Stvarno nam treba dosta benzina - nije Pariz kod Bregane!', poručila je Korana Gvozdić koja je odabrala svoju boju.

 

Twingospođice bodove će skupljati i u stvarnom svijetu: na Twingo izazovima u Zagrebu 4. listopada te u Rijeci 11. listopada, Twingospođice će nakon brojnih treninga morati pokazati koliko su vješte vozačice i znaju li iskoristiti sve Twingove funkcionalnosti.

Ekipa Twingospođica koja putem interneta i na Twingo izazovima prikupi najviše bodova, nakon dodjele nagrade, koja će se održati na Elle Style Awards ceremoniji 23. listopada u zagrebačkoj galeriji Lauba, otići će na vikend izlet u Pariz gdje ih očekuje uzbudljiv shopping u Galeries Lafayette! A četiri kapetanice sljedećih će godinu dana kao ambasadorice Twinga svakodnevno u njemu uživati.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene