447398
447398
447398
447398
447398

Ponižen na Igrama, ali svi su opet gledali samo u njega!

  • , 22.08.2016., 10:26
  • Autor:
  • komentara

Pita Taufatofua opet je prošetao nauljen na zatvaranju Olimpijskih igara u Rio De Janeiru.

 
 
 
 
Pita Taufatofua (Foto: Instagram)
Pita Taufatofua (Foto: Instagram)

Olimpijske igre u Rio de Janeiru, na kojima je u proteklih 17 dana nastupilo više od 11,500 sportaša u 28 sportova, svečanom su zatvorene ceremonijom pred 50,000 gledatelja na stadionu Maracana.

I baš kao što je to bilo na otvaranju, nauljeni je olimpijac mamio uzdahe i na zatvaranju još jednih zatvaranju Olimpijskih igara. Sve već znate, riječ je 32-godišnjem mišićavom sportašu imena Pita Taufatofua.

Pita Taufatofua (Foto: Getty)

Iako se u svojoj kategoriji nije proslavio, svojih pet minuta slave dobio je opet na zatvaranju igara. Pita je izgubio svoj prvi i jedini meč protiv Sajjada Mardanija iz Irana 16 – 1.

'Mislio sam da sam najbolji na svijetu, ali izgleda da nije tako. Izgubio sam svoj prvi meč i to prilično brzo', rekao je Pita za Business Insider.

Meč je trajao svega šest minuta, ali kako kaže, to je bilo najsretnijih 6 minuta u njegovom životu.

 

 

Podsjetimo na trenutak kada je svijet saznao za zgodnog sportaša. Naime, kada je na red došlo predstavljanje Kraljevine Tonga, oči su bile uperene samo u njega, a radi se o njezinom najtalentiranijem taekwondoašu. Svijet kao da je stao kada se se pred kamerama pojavio u tradicionalnom kostimu, nauljen i gol do pasa, a u mišićavim rukama ponosno je držao zastavu svoje zemlje.

Pita Taufatofua (Foto: Getty)

Pita je visok 1,91 metar, rođen je u Australiji, no odrastao je u Tongi, otkud mu je otac. Danas živi u australskom gradu Brisbaneu, gdje trenira 6 sati na dan, a istovremeno radi i na stjecanju magisterija iz inženjerstva. Od 18. godine, Pita se aktivno bavi i manekenstvom, a brine se i za napuštenu djecu, koju često trenira te uči životnim vrijednostima.
 

 

Great day on the set of @todayshow with @adrianalima ! #brazil #tonga

A photo posted by Pita Taufatofua (@pita_tofua) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se