kći bivšeg premijera

PROŠLO JE 8 GODINA Važan dan za Petru Sanader

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Sanader prije 8 godina preselila se u New York, a svoje je uspomene podijelila na Instagramu.

Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, gradi svoju glumačku karijeru. Nedavno je dobila glavnu ulogu u filmu 'A Blank' koji počinje snimati za nekoliko dana, a za koji je sama napisala scenarij. Kako bi ostvarila svoj san trebalo se trgnuti, a za Petru je to bio odlazak iz Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve puno osiguranja! Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon više od godinu dana, za to su imali poseban povod, a o fotkama već svi pričaju

Prije osam je godina zahvaljujući roditeljskoj podršci i pomoći započela svoj novi život u New Yorku gdje je stigla 16. rujna 2008, a pratio ju je tata Ivo koji je tada bio na službenom putovanju u SAD-u. 

Starija kći bivšeg hrvatskog premijera sada se na Instagramu prisjetila tog trenutka te objavila fotografiju koju je snimila svog prvog na Manhattanu.

Petra je do sada već snimila tri filma, 'Black Limousine', 'Murder is my Business' te 'Roused'.
 

 

A real #throwbackthursday !!! exactly 8 years ago, in September 2008, I moved to this incredible city. This photo was taken on my first day ... #newyorker #dazedandconfused #actress #followyourheart #followyourdreams #filmmaking #filmmaker #film #firstday #firsttime # #manhattan

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene