450577
450577
450577
450577
450577

PROŠLO JE 8 GODINA Važan dan za Petru Sanader

  • , 18.09.2016., 14:23
  • Autor:
  • komentara

Petra Sanader prije 8 godina preselila se u New York, a svoje je uspomene podijelila na Instagramu.

 
 
 
 
Petra Sanader (Foto: Instagram)
Petra Sanader (Foto: Instagram)

Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, gradi svoju glumačku karijeru. Nedavno je dobila glavnu ulogu u filmu 'A Blank' koji počinje snimati za nekoliko dana, a za koji je sama napisala scenarij. Kako bi ostvarila svoj san trebalo se trgnuti, a za Petru je to bio odlazak iz Hrvatske.

Petra Sanader (Foto: Instagram)

Prije osam je godina zahvaljujući roditeljskoj podršci i pomoći započela svoj novi život u New Yorku gdje je stigla 16. rujna 2008, a pratio ju je tata Ivo koji je tada bio na službenom putovanju u SAD-u. 

Starija kći bivšeg hrvatskog premijera sada se na Instagramu prisjetila tog trenutka te objavila fotografiju koju je snimila svog prvog na Manhattanu.

Petra je do sada već snimila tri filma, 'Black Limousine', 'Murder is my Business' te 'Roused'.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se