443622
443622
443622
443622
443622

NEOBIČAN PRIZOR NA ULTRI: U publici bio i Pater Ike Mandurić

Isusovac, pater Ike Mandurić s kolegom svećenikom viđen je među publikom na Ultri.

 
 
 
 
Pater Ike viđen na Ultra Europe Festivalu (Foto: Laudato Facebook)
Pater Ike viđen na Ultra Europe Festivalu (Foto: Laudato Facebook)

Posljednjeg dana Ultra Europe festivala na splitskom Poljud nastupila su svjetska imena elektronske glazbe, a među brojnim mladim ljudima, na Ultri je viđen i pater Ike Mandurić.

To je dala i naslutiti Simona Gotovac koja je dan ranije na svom Facebook profilu napisala kako Don Mihovil, don Damir Stojić, pater Ike Mandurić i grupa svećenika organiziraju klanjanje za Ultru u Sv. Frane na Rivi.

No, čini se kako je pater Ike htio ipak pobliže vidjeti kako se to točno zabavljaju ljubitelji elektronske glazbe

Među komentarima su bili oni koji podupiru potez svećenika i smatraju da mladima treba približiti vjeru, dok neki smatraju da nije potrebno da svećenici budu na Ultri.

Podsjetimo, isusovac pater Ike Mandurić, široj je javnosti poznat kada je spriječio sukob policije i branitelja prosvjednika, te zaustavio ulazak policije u crkvu sv. Marka.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se