okrutni pirat

Nema šanse da na prvu prepoznate slavnog zavodnika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čaroban svijet Nigdjezemske u 3D slici izgleda potpuno očaravajuće i bajkovitije no što ste ikada mogli zamisliti!

Producent filmova Harryja Pottera donosi nam Pan Putovanje u Nigdjezemsku, potpuno novu pustolovinu koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je stvorila J.M. Barrie.

Pogledaj i ovo showbuzz Posljednje zbogom DIRLJIVA PORUKA Otpjevao joj posljednju pjesmu

'Love' je najeksplicitniji film stoljeća i stiže u domaća kina

Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život. No jedne potpuno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doživjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu - postati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Joe Wright, proslavljeni redatelj (Anna Karenina, Atonement, Pride & Prejudice) zaslužan je za režiju ove fantastične obiteljske avanture, a sjajne uloge ostvarili su Hugh Jackman kao Kuka. Teško je na prvu prepoznati zgodnog glumca koji je krije iza strašne maske.

Tu je i Rooney Mara kao Tigrica Lily te Levi Miller kao Petar Pan. Predivna Cara Delevingne također se pojavljuje u filmu. 

Ekskluzivno pogledajte i video featurette filma Pan Putovanje u Nigdjezemsku te provjerite kako je nastao ovaj vizualno zapanjujući filmski uradak u revolucionarnoj 3D tehnologiji koja će vas ostaviti bez daha!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene