Bogati i slavni

Je li ovo savršeni život? Procijenite sami!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni imaju sve: bogatstvo, slavu, savršena tijela i najljepše bolje polovice!

Iako i oni imaju teških trenutaka i nije uvijek sve med i mlijeko, u većini slučajeva njihov je život blizu savršenstva. Bogatstvo i slava dio su njihove svakodnevnice, a ne srame se to pokazati fanovima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Miranda Kerr i Katy Perry - 3 Moderna obitelj Bivša i sadašnja partnerica miljenika žena srele se na crvenom tepihu, imale su i štošta reći jedna o drugoj: "Neki od vas bi mogli biti zbunjeni"

Millie Mackintosh

Kći Scotta Mackintosha, Millie Mackintosh, ponosno fanoviam pokazuje kakav život ona živi.  Zvijezda britanskog reality showa 'Made in Chelsea', lijepa Millie Mackintosh objavila je fotografiju svog savršenog buđenja i doručka koji ju je dočekao. Tvrdo kuhana jaja, šparoge i topli napitak najbolji su početak dana slavne ljepotice.

Tamara Ecclestone

Nedavno je Kći Bernija Ecclestonea navršila okruglih 30 godina, a njezin rođendan proslavljen je sa stilom. Nije to bilo obično slavlje već raskošno slavlje čiji je vrhunac bila torta koja je zasjenila i slavnu ljepoticu. Čarobnom se kreacijom Tamara proslavila na svom Instagram profilu.

Kendall Jenner

Većina ljudi ujutro nakon buđenja prvo trebaju šalicu kave i uređivanje u kupaonici. No, ova je ljepotica s izlaskom sunca izgleda prirodno i uređeno. Svima je jasno da iza njezinog izgleda stoji cijeli tim stručnjaka, ali fotografija objavljena na njezinom Instagramu izaziva divljenje.

FOTO Savršeno nesavršena: Beyonce prekrasna i bez trunke šminke

Kaley Cuoco

Zvijezda popularne serije ili se hvali najzgodnijim suprugom Ryanom Sweetingom ili svima pokazuje kako joj je lijepo u životu. Njezin Instagram pun je njihovih fotografija na kojima se vole najviše na svijetu.

 

Gisele

Giselle često na svom Instagramu objavljuje fotografije na kojima se vidi kako diva vježba jogu ili dijeli s fanovima svoju ljubav prema cvijeću. Na njezine fotografije svi mogu biti ljubomorni jer ova ljepotica živi život koji bi svatko poželio.

Miranda Kerr

Slavna manekenka zna kako uživati u životu. Njezin Instagram profil pun je fotografija s prijateljima, obitelji i naravno kućnog ljubimca Frankia! Ljepotica ima sve što poželi – ljepotu, bogatstvo i Instagram profil na kojem svi zavide.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene