Franka o susretu s Beyonce

'Ovo je ostvarenje mojih snova! Magičan, nestvaran i predivan osjećaj!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoćnji nastup Beyonce u Zagrebu nije proizveo samo oduševljenje njezinim hrvatskim fanovima već i mladoj pjevačici Franki koja je nastupila prije ove velike glazbene dive.

Polusatni nastup pred gotovo 18 tisuća ljudi vrhunac je Frankine dosadašnje karijere i veliki vjetar u leđa za daljni rad, usavršavanje i napredak.

'Nije mala stvar nastupiti prije najveće svjetske zvijezde danas. Velika je čast znati da te Beyonce odabrala za taj nastup da budeš dio tog ogromnog glazbenog spektakla', rekla je Franka. 'Ovo je ostvarenje mojih snova! Magičan, nestvaran i predivan osjećaj', dodala je.

Pogledaj i ovo showbuzz U 202 kvadrata Pogledajte gdje je Beyonce prenoćila u Beogradu

>> VIDEO Beyonce najavila povratak: 'Za Hrvatsku me vežu lijepe uspomene!'

Uz svoj bend, Franka je u polusatnom nastupu otpjevala šest pjesama: Možda volim te, Crna duga, Pred svima, On fire i Run te svoju najdražu obradu pjesme Dancing on my own švedske pjevačice Robyn.

Za svoj 'nastup godine', Franka je nosila kreaciju hrvatskog dizajnera Zigmana. Za cjelokupni styling bila je zadužena Jasenka Tudor, za frizuru Martin za Salon Ruža, te šminku Kristina Hošnjak.

Franka je imala priliku sastati se s Beyonce, popričati o glazbi, njezinom nastupu prije velike dive i osjećaju koji nosi na nastupu pred prepunom Arenom.

'Beyonce je zaista predivna osoba, toliko simpatična, pristupačna i draga. Moram priznati da mi nije bilo svejedno stati uz nju! Kad smo se srele toliko sam se zbunila da sam je, umjesto da samo pružim ruku i pozdravim, poljubila. Nasmijale smo se i srdačno popričale. Budući da joj Jadransko more znači puno, pozvala sam Beyonce da i ovog ljeta posjeti našu predivnu obalu!', rekla je Franka koja je velikoj zvijezdi darovala maslinovo ulje svojih roditelja i trenutno veliki hit u Hrvatskoj, tajice Zoe leggings, koje su se Beyonce jako svidjele.

Da je Franka odlično odradila svoj nastup, potvrdila je i sama Beyonce u susretu s njom, ali i tijekom koncerta. Franki, koja je stajala unutar drugog dijela pozornice, na sredini dvorane, popularna Queen B se naklonila i sa smješkom uzviknula 'Everybody give it up for Franka!'.

'Ja to nisam čula. Iskreno, bila sam toliko iznenađena što me pozdravila tijekom svog koncerta! To pokazuje koliko je Beyonce draga i profesionalno velika!', zaključila je Franka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene