Lijepe i mlade

FOTO Seksi kćeri koje bi poznati očevi najradije držali pod ključem

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove seksi kćeri Hollywooda u posljednje vrijeme pune medijske stupce...

Djeca nekih najpoznatijih holivudskih zvijezda konačno su odrasla i privlače medijsku pozornost svojom pojavom. Ove kćeri poznatih očeva izrasle su u lijepe, seksi mlade dame, a dok im očevi polako nestaju sa scene, one počinju žariti i paliti te svojim očevima ponekad izazivaju glavobolju.

Pogledaj i ovo showbuzz ma bravo! Mlada Hrvatica dobila ulogu života u novom hit-filmu o Batmanu: "Mogu reći da su mi se svi snovi ostvarili!"

Hailey Baldwin

Hailey je nedavno napunila 18 godina, a kći Stevena Baldwina i nećakinja Aleca Baldwina ne prestaje privlačiti medijsku pozornost. Hailey se bavi modelingom, a nedavno je i pozirala prilično obnažena za magazin 'Love'. Ne znamo kako je tata Steven reagirao na to... Hailey je poznata i po prijateljstvu s Kendall Jenner te Justinom Bieberom, a mnogi su upravo nju optuživali za krah ljubavne veze Justina i Selene Gomez.

 

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Justin Bieber viđen u društvu manekenke Hailey Baldwin

Sistine Rose Stallone

Kći slavnog glumca Silvestera Stallonea, Sistine Rose Stallone, ima tek 16 godina, ali već plijeni pozornost javnosti. Pojavila se na naslovnici magazina 'Teen Vogue', a dar za manekenstvo naslijedila je od majke Jennifer Flavin koja je i sama bivša manekenka. Tata je svjestan da njegova mezimica odrasta u pravu ljepoticu pa ju je naučio par poteza da se obrani od napadnih momaka.

 

Paulina Gretzky

Kći jednog od najboljih hokejaša svih vremena Waynea Gretzkyog, Paulina Gretzky, možda je i najseksepilnija kćer među slavnima. Paulina se bavi manekenstvom i pjevanjem, a izludila je čak i navijače hokeja.

 

A photo posted by Paulina Gretzky (@paulinagretzky) on

Zoë Kravitz

Kad su ti roditelji Lenny Kravitz i Lisa Bonet, nije ni čudo da i vi naslijedite dobre gene, talent i ljepotu. Zoë se bavi modelingom, glumom i pjevanjem.

 

A photo posted by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Kendall i Kylie Jenner

Kćeri bivšeg Olimpijca Brucea Jennera privlače pozornost gdje god da se pojave, a lijepa Kendall svakog dana je sve uspješnija u izgradnji svoje manekenske karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene