Duvnjak ih je i upoznao

Otkrivena tajna veza: Hrvatski rukometaš u vezi sa sestrom suigrača!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok većina Hrvata još bruji o glavnoj rukometnoj temi – pobjedi protiv Francuske, glavna showbizz tema je tajna ljubavna veza!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Tin Lučin i Klara Lučić Ljepotica do ljepotice! Pogledajte tko su bolje polovice naših rukometaša, jedni su tek kleknuli pred njih, a drugi žive svoje ljubavne bajke!

Naime, iako su gotovo dvije godine u vezi, reprezentativac Marko Kopljar krije svoj privatni život kao zmije noge. O svojoj vezi ne žele javno govoriti, ali zanimljivo je da je njegova odabranica upravo sestra njegovog igračkog kolege - Domagoja Duvnjaka.

>> Djevojka koja je osvojila Nikolu Karabatića!

26-godišnji Požežanin u vezi je s dvije godine starijom Ivom Duvnjak. Par je, naravno, upoznao Domagoj, ni ne sluteći da bi njegova sestra i njegov suigrač mogli jednog dana postati par, piše Gloria.

>> Omeyer razočaran, šokirani Francuzi mislili kako će Hrvati 'puknuti'!

Prema pisanju časopisa, za njihovu vezu se doznalo u Francuskoj, a ne dok je Marko igrao u Zagrebu, i to jer Iva svaki slobodni trenutak provodi u Parizu sa svojim dragim. Tako su početkom listopada bili na koncertu Gibonnija i Rundeka u kabareu 'Sauvage'. Osim toga, uhvaćeni su i na nogoemtnoj utakmici Lige Prvaka, kada su igrali Paris Saint Germaina i Dinamo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene