One Direction stigli u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od danas u domaćim kinima glazbeni 3D spektakl „One Direction: This is us“!

Nakon održane svjetske premijere u Londonu i američke u New Yorku čekanju je napokon došao kraj! Glazbeni događaj generacije, film o kojem svi pričaju konačno je stigao u kina! „One Direction: This is us 3D“ u našim kinima možete pogledati već od danas!

Pogledaj i ovo showbuzz Rijetki si to mogu dopustiti Jedva punoljetni, a glatko su odbili poziv Bijele kuće!

Više od tri tjedna kinoulaznice za ovaj glazbeni događaj generacije nalaze se u pretprodaji, a do jučerašnjeg dana ih je prodano nekoliko tisuća.

Povodom početka prikazivanja filma dm i Cineplexx kina u Zagrebu, Osijeku i Splitu pripremili su fantastičnu akciju za sve one koji budu najbrži i među prvima pogledaju nadolazeći glazbeni 3D spektakl „One Direction: This is us“!

Svi oni koja u prva četiri dana kino prikazivanja filma „One Direction: This is us“ kupe kinoulaznicu za bilo koju projekciju tog filma u bilo kojem Cineplexx kinu u Hrvatskoj mogu osvojiti vrijedne dm poklon pakete koji sadrže Balea Young gel za tuširanje i dezodorans, s.he sjajilo za usne ili lak za nokte!

Ispod sjedala u dvoranama u kojima će se prikazivati film „One Direction: This is us“ biti će zaljepljeni vaučeri, a svi oni sretnici koji ih pronađu ispod sjedala na blagajni kina će vaučere moći zamijeniti za gore spomenuti poklon paket!

Uz sve to u predvorjima Cineplexx kina nalazit će se testeri s.he dekorativne kozmetike (sjenila, ruževi, rumenila) koje će sve gledateljice moći uzeti na ulazu ili izlazu iz dvorane.

Akcija traje od četvrtka 29. kolovoza do nedjelje 1. rujna!

Podsjetimo, One Direction: This Is Is film je redatelja Morgana Spurlocka koji prati trenutno najpopularniju glazbenu skupinu na svijetu tijekom njihove pripreme za veliku svjetsku turneju koja, osim odličnih 3D koncertnih izvedbi, donosi i pregršt nikad prije viđenih snimaka „iza pozornice“ članova skupine kao i snimaka iz njihovih privatnih života – njihovih prijatelja, roditelja, ali i njih samih.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene