Izbor za Miss Hrvatske

Hoće li ona biti nova Miss Hrvatske? Odabrana Miss Istarske županije 2017

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odabrana je Miss Istarske županije 2017, lijepa Michelle Korenić. Istra sad čeka finale kada će ugostiti 20 missica iz cijele Hrvatske, a jednoj od njih će Angelica Zacchigna predati svoju krunu.

Pod svijetlećim jedrima Aruba Cluba u Puli večeras se održao izbor za laskavu titulu Miss Istarske županije 2017. Od deset ljepotica samo je jedna dobila priliku nastaviti svoju avanturu ulaskom u finale izbora Miss Hrvatske 2017. koji će se krajem rujna ove godine održati u isto u Istri.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Kako vam se čini? Pogledajte video o našoj Luciji koja se natječe na Izboru za Miss svijeta, neki prizori stvarno oduzimaju dah!

Žiri je imao težak zadatak, no nakon četiri izlaza i odgovora na njihova pitanja odlučili su da će lentu Miss Istre 2017. godine dobiti Michelle Korenić, prva pratilja je Katia Klobučar, a druga pratilja Dorotea Živolić. 

"Jako sam sretna što ću imati čast Istarsku županiju predstavljati na izboru Miss Hrvatske i znam da mi neće biti lako ponoviti Angelicin uspjeh," rekla je nova Miss.

Osim svojom ljepotom i čarobnim osmijehom još uvijek aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna sve prisutne očarala je i svojim glasom, a uz nju večeras nastupala je još jedna divna dama Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica grupe Karma.

Posebna gošća izbora bila je i bivša Miss Hrvatske 1996. godine Vanja Rupena. Iako je titulu miss dobila prije 21 godinu Vanja još uvijek mami poglede i godine joj nisu nimalo umanjile njezinu ljepotu.

"Bilo bi dobro uzeti jednu njezinu izjavu", rekla je Vanja. Za malo muške energije na izboru pobrinuo se glumac Frano Novljan koji je vodio program i svojim šarmom oduševio prisutne. Jedan izbor ljepote je gotovo, a sada Istra čeka finale kada će ugostiti 20 misica iz cijele Hrvatske a jednoj od njih Angelica će predati svoju krunu Miss Hrvatske.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene