442792
442792
442792
442792
442792

TRNCI ĆE VAS PROĆI Obitelj koja je izazvala vrisak prisutnih

  • , 09.07.2016., 14:45
  • Autor:
  • komentara

Obitelj koju čine majka, otac i kćer, doslovce su sve digli na noge.

 
 
 
 
Američki Supertalent (FOTO: Youtube)
Američki Supertalent (FOTO: Youtube)

Edgar – family band, ime je to sastava koji čine majka, otac i kćer. Njihov nastup na američkom Supertalentu izazvao je toliko ovacija da se njihova izvedba može nazvati pravom glazbenom harmonijom.

Majka je oduvijek talentirana za pjevanje no zbog trudnoće je prekinula karijeru. Nakon mnogo godina odlučila je pokazati svima svoje glasovne mogućnosti, ali i talent svoje obitelji. Koliko su dobri, govori reakcija publike.

Pogledajte i nastup nevjerojatnog čovjeka koji show radi s lutkama.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se