Kakva promjena

Novo lice, novo tijelo: Kći slavne glumice potpuno neprepoznatljiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hollywoodu svako malo osvane neko novo 'osvježeno' lice, a crveni tepih u Las Vegasu začinila je kći Olivie Newton-John.

Njezina mama Olivia Newton-John proslavila se u megahitu 'Briljantin' s John Travoltom, a sada je red na njezinu kćer. Slavna mama i njezina kći Chloe Lattanzi bile su prava senzacija na premijeri u Las Vegasu, a 29-godišnjakinja je privlačila pažnju svojim novim izgledom.

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Njezina jedinica Srceparajuć oproštaj kćeri Olivije Newton-John: Prisjetila se najljepših uspomena s majkom, a riječi su bile suvišne!

Koja je majka, a koja kći? Obitelj Hadid puna je ljepotica bez mana

Nove grudi, vitko tijelo, lice i plava boja kose – Chloe je sada i sličnija svojoj 66-godišnjoj mami. Na eventu su se okupili kako bi proslavili obljetnicu Olivijine pjesme 'You Have To Believe' i remiks hita 80-ih 'Magic'.

Newton-John izbacila je i obradu hita 'Xanadu' gdje joj se priključila kćer – očito je kako njezino vrijeme u Hollywoodu tek dolazi. Uz malo ulaganja, sada nas zanima i koji će biti njezin sljedeći korak.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene