Bivša Miss

'Riječ je o ženi našeg doba, s nesigurnostima, no i s kvalitetama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Vendetta' je spoj trilera, misterija, ljubavi i neizvjesnosti a sve to prenijet će gledateljima glavna glumica, Anna Valle, bivša miss Italije i Lorenzo Flaherty.

Serija 'Vendetta' koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV, prvi put predstavljena na Roma Fiction Festu, hrabro se inspirira 'Grofom Monte Cristom' Alexandrea Dumasa, prenoseći roman u sadašnjost i naravno, prilagođavajući ga potrebama televizijskog proizvoda.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Bivša miss Italije, Anna Valle, nova je zvijezda serije 'Vendetta'

Massimo Del Frate, odgovorna osoba iz Fiction Mediaviverea, objasnio je proces odabira glumaca: 'Za ženski lik, Lauru, odluka je bila jednoglasna jer su svi, još od početka pisanja scenarija, spominjali Annu Valle. Poslali smo joj scenarij, svidio joj se te je bez audicije postala dijelom glumačke ekipe. Postoji savršena veza između stvarne osobe i lika kojeg su stvorili naši scenaristi; riječ je o ženi našeg doba, s nesigurnostima, no i s kvalitetama.'

Neupitan je bio i odabir kontroverznog lika Marca, Laurina partnera/neprijatelja, kojeg glumi Lorenzo Flaherty, a Giancarlo Scheri, direktor Fiction Mediaseta, priznaje da su puno obrađivali Alessandra Preziosija za ulogu grofa/Lorenza. „Željeli smo da se vrati k nama na Mediaset“, zaključio je Scheri, javno zahvaljujući glumcu.

Preziosi je izjavio da je sretan što je sudjelovao u seriji. „Čitanje scenarija me oduševilo, što mi se rijetko događalo tijekom godina jer su miniserije i TV-filmovi u kojima sam glumio uvijek imali povijesne konotacije koje su na neki način pokrivale moje nedostatke. Ovaj je odabir bio isključivo emotivan.“  Lorenzo Bermann, lik kojeg tumači Alessandro, pravi je „junak“ priče, makar ne na konvencionalni način. Očajnički želeći osvetu, Lorenzo će biti spreman na sve kako bi pravda bila zadovoljena, te će na trenutke djelovati čak i hladno na putu do ostvarenja svojih namjera. No pokazat će da je uvijek moguće vratiti se na svoj put, pa čak i ako nas život povrijedi, kao što je Preziosi potvrdio.

Anna Valle izjavila je da ju je osvojila „zanimljiva priča, koja govori o vrlo dubokoj ljubavi i snažnim emocijama, kao i o velikom prijateljstvu koje će biti prekinuto iz više razloga. Postoji mnogo paralelnih priča jer je riječ o ljubavi utroje, bar na početku. U ovoj se seriji događa mnogo toga“.

Ne propustiste uzbudljive nastavke napete talijanske dramske serije Vendetta, od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene