Stvarno fantastično

ČETIRI DANA 200 tisuća pregleda - LJEPOTA naše zemlje oduzima dah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kadrovi od kojih zastaje dah i ljepota koja izaziva strahopoštovanje.

Iako se diglo puno prašine oko dobitnice nagrade Porin, Nine Kraljić i pjesme 'Lighthouse' kojom će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Europe, ipak je više onih koji vole Ninu i kojima se pjesma sviđa. Ausio verzija pjesme preslušana je više od milijun i pol puta, a naša predstavnica na kladionicama kotira izvrsno, konstantno je pri samom vrhu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Je li to zaslužila? Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

I dok čekamo službeni video spot za pjesmu 'Lighthouse', Nina i njezina ekipa objavili su 'privremeni' spot koji doslovno ostavlja bez daha. Ponekad ni sami ne znamo kakve nas ljepote okružuju u našoj zemlji, a ovim je spotom prikazano ono najbolje što Hrvatska ima.

Spot je savršena reklama za našu zemlju i odlično se ukapa uz bajovitu pjesmu. U samo četiri dana pregledan je više od 200 tisuća puta. Zanimljivo je i to da se pojavila i 'muška' verzija pjesme 'Lighthouse' koju je snimo jedan Ninin obožavatelj. I njemu kapa dolje, jer 'skinuti' Ninu i njezin način pjevanja nije ni malo lako. Poslušajte kako to zvuči.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene