sve je ljubičasto

Nijanse sive više nisu u modi, vrijeme je za Purple Nation!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

PurpleNation namijenjen je svima koji ne vjeruju da se život sastoji od nijansi sive, ali i za optimiste, pozitivce, partijanere i vječne istraživače novih izazova

Zagrebački Cvjetni trg bio je mjesto na kojem su dominirale boje, na kojem su srušeni stereotipi o nijansama sive i na kojem je ljubičasta zavladala u neprekidnoj igri proljetnih boja.  Nove boje i okusi dočekali su priliku da se pokažu svijetu, a vječni istraživači i ljubitelji novih izazova konačno su došli na svoje. PurpleNation novi je hit - za optimiste, pozitivce, ali i poziv za sve one kojima je dosta dosade.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Poznata i u Hollywoodu Alex Dojčinović stoji s obje noge čvrsto na zemlji: "Imam dovoljno toga reći da ne miješam poslovno i privatno"

Pronađena haljina Lupite Nyong'o s dodjele Oscara

A dosadno nikako nije bilo  mnogim prolaznicima koji nisu mogli odoljeti iskušenju da zarone u PurpleNation viziju i dožive novo, nezaboravno iskustvo . Tako su se ovoj osvježavajućoj priči koja priziva proljeće pridružili i Marija Borić, Boris Banović, BabyDooks, Andrea Andrassy, Neven Ciganović, Petra Kurtela, Anita Dujić i Aleksandra Dojčinović. Obilje smijeha, dobrog plesa i pjevačkih avantura razigralo je Cvjetni trg, a dobra se atmosfera raširila dalje, zagrebačkim ulicama.

PurpleNationje sjajna prilika svima da  krenu ususret novim iskušenjima, neprekidno uživajući u revolucionarnim okusima i doživljajima. Prepuštajući se ljubičastim tonovima, stvorite nove mogućnosti  i zaputite se na putovanje koje nikako ne želite propustiti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene