Pokušao sakriti situaciju

KAMERE SVE SNIMILE 'Probudio se' u nezgodnom trenutku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Jonas priznao što se to točno dogodilo na pozornici prije dvije godine.

Pjevač Nick Jonas bio je gost u showu Jimmyja Fallona kako bi promovirao svoj novi album, no cijela je priča krenula u jednom drugom smjeru. Voditelja je zanimalo što se to dogodilo na pozornici prije dvije godine.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Golupčići! Zadirkivali su je da izgleda kao majka svom suprugu, no najnovije fotografije dokaz su da ih nije briga za tuđe priče!

 

 

'Ovu priču nisam nikada do sad ispričao i to iz dobrog razloga. Odlučio sam da sa svojim prijateljima proslavim uspjeh najnovijeg albuma. Supruga jednog od prijatelja ponudila mi je lizalicu od kanabisa. Nikada nisam probao tako nešto pa sam odlučio da nema ništa loše u tome. Kada sam stigao kući i legao u krevet sve je bilo u redu. No, problem je nastao sljedeće jutro kada sam bio sav usporen', počeo je priču Nick.

'Tog je dana bila dodjela nagrada Young Hollywood Awards , a ja sam bio jedan od voditelja. Dok sam išao do mjesta gdje se održavala dodjela bilo je sve u redu, ali tada sam iznenada dobio erekciju. Na pozornici sam nespretno pokušavao 'situaciju' sakriti rukama, ali nije mi baš uspjelo – očito', jadao se pjevač. Naravno, kamere su sve snimile.

'Kad sam sišao s pozornice samo sam upitao svog menadžera: 'Misliš li da svi znaju?''.
Znali su i ljudi na dodjeli nagrade, ali i šire.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene