Bivša misica blista

Svoju ljepoticu ne ispušta iz vida – potpuno ga je osvojila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako i ona oduzima dah, za bivšim članom benda 'The Jonas Brothers' i dalje luduju žene diljem svijeta

Nick Jonas i Olivia Culpo hollywoodski su par koji privlači poglede, a jedan od razloga zašto je to tako jest upravo njihov fizički izgled. Oboje održavaju svoje tijelo u formi pa su česti gosti teretane.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Službeno je! Pjevačicu mnogi smatraju ljubavnom tragičarkom, no sad je pokazala novog dečka koji je lijep kao slika

Paparazzi su ih uhvatili nakon povratka iz teretane na Melrose Placu, a svima su u oči upali trbušni mišići 22-godišnje misice. Olivia je bivša Miss Sjedinjenih Američkih Država pa nije ni čudo da je mladi pjevač ne ispušta iz vida.

Njegova djevojka je bivša Miss Sjedinjenih Američkih Država

Iako i ona oduzima dah, za bivšim članom benda 'The Jonas Brothers' i dalje luduju žene diljem svijeta pa nije ni čudo da su Nick i Olivia mnogo puta proglašeni jednim od ljepših parova.

U nedavnom je gostovanju u 'The Wendy Williams Show ' otkrio da je veoma sretan u toj vezi, ali otkrio je i još neke sočne detalje iz svog privatnog života. Karijeru je počeo s braćom te su oduševljavali tinejdžerke kao Disneyjev hit - Jonas Brothers. Mama im je tada bila menadžerica, a kako je cijela obitelj vrlo religiozna uvjetovala im je kako dečki ne smiju imati seksualne odnose sve dok se ne ožene. I dok je najstariji Kevin to i ispoštovao, oženio se i dobio dijete, Nick se odlučio pobuniti, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene