Iskreno

'JA SAM NEVIN, ona je bila ovisna o drogama' - progovorio prvi put nakon Kristinine smrti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi put nakon Kristinine smrti Nick je otvorio dušu i javno progovorio o svemu.

Nakon smrti Bobbi Kristine Brown, kćeri pokojne pjevačke dive Whitney Houston i Bobbyja Browna sva je sumnja pala ma Kristininog dečka Nicka Gordona. Mediji su javljali kako je upravo on taj koji je Kristini dao smrtonosni miks droge i alkohola koji ju je odveo u smrt davljenjem u kadi.

Pogledaj i ovo showbuzz Majka i kći UBILA IH ISTA OSOBA? 'Previše je podudarnosti u načinu na koji su stradale'

Nick je odlučio prekinuti šutnju i još jednom pokušati objasniti kako je nevin u cijelom slučaju iako su mnogi i dalje uvjereni kako to i nije baš tako. Gostujući u talk showu Dr. Phila, Nick je naglasio kako je upravo on taj koji je posljednje godine života, kako Kristini, tako i Whitney učino najsretnijima. Tvrdi kako je činio sve da vrati radost na njihova lica i kako je uvijek bio tamo za njih.

'Bez obzira no to što svi misle, ja sam njihove posljednje godine učinio sretnijima', rekao je Nick. Gordon tvrdi kako nije davao ni alkohol ni drogu pokojnoj Kristina iako neki tvrde da je učino baš to. 'Bobby je taj koji je povrijedio Kristinu, ne ja. On nije razumna osoba i neću ni pokušati razgovarati s njim', rekao je Nick i dodao kako se Kristina okrenula drogama nakon smrti majke, a nakon nekog vremena sve je izmaklo kontroli.

Priznao je kako je i sam posegnuo za drogama i alkoholom jer se nije mogao nositi s onim što se događalo s Kristinom. Cijelo vrijeme koje je provela u komi, on je proveo u opijanju i drogiranju. 'Sve me to slomilo. Nikada u životu nisam pao niže'.

To je tek dio stvari koje je Nick otkrio u razgovoru koji će se emitirati u dva dijela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene