Talent naslijedila od oca

Ova ljepotica kći je omiljenog glumca koji nas nasmijava u "Lud, zbunjen, normalan", znate li o kome je riječ?

Nana Nadarević (Foto: Instagram) Nana Nadarević (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nana Nadarević (Foto: Instagram) +0 Nana Nadarević (Foto: Instagram) Galerija

Omiljeni glumac brojnih generacija, Mustafa Nadarević, otac je dviju kćeri i jednog sina. Najpoznatija među njima svakako je zgodna Nana.

Lijepa, duhovita i karizmatična – tako bi se moglo opisati Nanu Nadarević.

Pogledaj i ovo Nana Nadarević - 6 Objavila i fotke Prelijepa kći neprežaljenog Mustafe Nadarevića podijelila vijest koja bi njega sigurno usrećila: "Netko gore je lijepo karte posložio"

Djevojka je to koja oduševljava zajednicu na Instagram svojim humorističnim objavama, a s obzirom na to da joj je otac svima omiljeni glumac Mustafa Nadarević, jasno je od koga je sav talent i naslijedila. 

Zgodna Nana uspješna je u svom poslu, bavi se marketingom i PR-om, šarmira na društvenim mrežama, a baš kao i otac, ljude oko sebe privlači karizmom i smislom za humor.

Legendarni glumac ima troje djece – dvije kćeri i sina, a od njih je Nana najviše u medijima. 74-godišnji Mustafa jedan je od najpoznatijih glumaca s ovih prostora, njegov talent i rad nagrađivani su svim prestižnim nagradama, a njegova sjajna karijera traje i danas.

Mlađe generacije znaju ga po ulozi Izeta Fazlinovića iz serije "Lud, zbunjen, normalan", a stariji se sjećaju i remek-djela poput "Velog mista" i "Glembajevih".

 

 

Besides #good #looks (obviously), good #humor runs in our #family. There are a lot of #great traits I got from my #dad - good #hair is not among them.

A post shared by Nana Nadarević (@suddenly_nana) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene