Lijepa manekenka

FOTO Pozirala gotovo gola pa poručila: 'Jako sam sramežljiva'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa manekenka krasi naslovnice brojnih magazina, no i dalje se muči sa sramežljivošću...

Iako djeluje vrlo samouvjereno dok hoda modnim pistama, 'anđelica' Victoria's Secreta Candice Swanepoel priznaje da joj nije lako biti u vlastitoj koži.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njoj je to normalno Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

Candice Swanepoel objavila fotografiju iz kreveta - Na sebi ima samo gaćice

Lijepa plavuša plavih očiju priznala je u intervjuu za magazin Maxim da ne vidi sebe onako kako je vidi ostatak svijeta. 'Gledam sebe iz neke posve druge perspektive jer ta djevojka na slikama nisam ja - to je djevojka koja je stvorena da bi bila u centru pozornosti. Jako sam sramežljiva i morala sam se riješiti te svoje sramežljivosti da bih mogla raditi ovaj posao', rekla je Candice, piše Daily Mail.

Magazin ju je opisao kao jednu od najpoželjnijih žena na svijetu, a sasvim je jasno zašto je krasi taj epitet. Punih usana i prekrasne kose, 26-godišnja ljepotica mnogima je zapela za oko. Obožavatelji će posebno zadovoljno trljati ruke kad vide fotografije sa seta za Maxim, na kojima Candice pozira u mokroj, bijeloj majici priljepljenoj za tijelo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene