Najtužnija pjesma ikad

Napisao pjesmu kao posljednje 'zbogom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zach Sobiech, dječak koji se bori s opakom bolešću - rakom kostiju, postao je u prosincu prošle godine internetska senzacija. A sad je cijela priča dobila i nastavak.

Ukoliko još niste doznali za tužnu priču 18-godišnjeg Zacha Sobiecha možda je upravo sad pravo vrijeme za to. Jer, njegova pjesma 'Clouds', koju je napisao kao posljednje zbogom životu osvojila je svijet i potaknula reakciju slavnih osoba.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Uskoro vjenčanje! Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

Poslušajte pjesmu u izvedbi Zacha.

No, krenimo od samog početka...

Zachu je 2009. godine dijagnosticiran rak kostiju. Prošao je nekoliko operacija i mjesece kemoterapija no rak se u svibnju 2012. godine proširio i na pluća. Zachu je rečeno kako mu je ostalo mjesec dana života no on se hrabro bori i svaki dan počinje s novim optimizmom, nadom i radošću.

Umjesto tuzi i depresiji, ovaj mladi čovjek okrenuo se glazbi. Tako je napisao i otpjevao pjesmu 'Clouds' koja je u prosincu obišla svijet i osvojila srca svih koji su je čuli. A prije nekoliko dana je objavljena i verzija u kojoj sudjeluju slavna imena kako bi na taj način odala počast ovom hrabrom dječaku i pomogla mu u svakodnevnoj borbi s opakom bolešću.

Brian Cranston, Sarah Silverman, Ashley Tisdale, Chris Pratt, Anna Faris, Jason Mraz, Jenna Elfman, the Lumineers, Rachel Bilson, Ed Helm i ostali sudjelovali su u ovom projektu koji ima za cilj prikupiti novac za liječenje djece koja su poput Zacha oboljela od raka.

Pjesmu u obradi slavnih imena poslušajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene