U centru Zagreba

Najbolji hrvatski plesači najavili plesni spektakl DanceStar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvrsnim, iznenadnim performansom u centru Zagreba najbolji hrvatski plesači rasplesali su Zagrepčane! Najavljeno je šesto izdanje najvećeg međunarodnog plesnog spektakla DanceStar, a dobrim vibracijama nisu odoljeli ni glazbenica Zdenka Kovačiček i koreograf Igor Barberić.

Zagreb je danas plesao u ritmu DanceStara. Šesto izdanje najvećeg međunarodnog spektakla DanceStar Festival na opće iznenađenje predstavljeno je u središtu Zagreba performansom Ritam zone i Transformer plesača. Plesu su se pridružili i glazbenica Zdenka Kovačiček te koreograf Igor Barberić. Na najbolji mogući način najavljen je svjetski plesni spektakl koji nas očekuje od 28. svibnja do 01. lipnja u Poreču.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Seksi Hrvatice koje bi i Beyonce poželjela u svojem spotu!

'Prvi puta sam u Poreču. Imao sam prilike biti dijelom sudačkog tima u Austriji. Čuo sam sve najbolje, da je jako zabavno i veselim se odlasku u Poreč i druženju sa tisućama mladih plesača. Osim brojnih radionica i natjecanja bit će tu puno prilike i za druženjem sa mojim kolegama ali i sa svim tim mladim entuzijastima i zaljubljenicima u ples. Pozivam sve da nam se pridruže i ne propuste vrhunski spektakl u Poreču', izjavio je koreograf Igor Barberić.

Pet će dana Zelena Laguna u Poreču biti epicentrom plesnih vibracija i domom najboljih mladih plesača, trenera, koreografa te priznatih svjetskih pedaga. Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača, natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca te opuštajući partiji u prekrasnoj kulisi Zelene porečke oaze, slika su koja će Hrvatsku stavilja na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja.

'Vrlo brzo u Poreču počinje sad već tradicionalni šesti po redu DanceStar festival. Družit ćemo se skoro cijeli tjedan sa više od 4000 plesača iz cijelog svijeta koji će se natjecati po raznim dobnim skupinama. Osim natjecateljskog dijela, čeka nas bogati program, razne radionice, DJ partiji, te ono čemu se svi najviše veselimo Gala DanceStar Night koji će se održati u petak 30. svibnja u dvorani Žatika', izjavio je Predsjednik organizacijskog odbora festivala Alen Petelinc.

U sklopu Dancestar Festivala održat će se i veliko međunarodno finale u plesu Dancestar Finals - World Dance Masters 2014. Riječ je o najprestižnijem plesnom događaju za plesače i trenere ali i sve ljubitelje plesa diljem svijeta. Finalno natjecanje održat će se 30. svibnja 2014. u novoj gradskoj dvorani Žatika, a samom finalu prethodili su brojni kvalifikacijski natjecateljski turniri održani u Južnoj Africi, Brazilu, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Slovačkoj te Hrvatskoj.

Sve informacije i obavijesti o velikom plesnom spektaklu u Poreču mogu se pronaći na službenoj stranici www.dancestar.org, te na Facebook stranici.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene