"tri puta sam se naježila"

Hana fascinirala balkansku zvijezdu: "Uložila bih u tebe i tvoju karijeru"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Mašić u petom krugu natjecanja predstavila se pjesmom "Nebo" Nine Badrić. Otpjevala ju je tako da bi se i Nina naježila, a unatoč tome ispala je iz daljnjeg natjecanja.

Na korak do polufinala iz najvećeg glazbenog natjecanja u regiji ispala je talentirana Hana Mašić. 25-godišnja Zagrepčanka jedina je Hrvatica koja je uspjela izboriti gotovo samu završnicu showa "Zvezde Granda". Žiriju, ali i publici Hana se u petom krugu prvo predstavila pjesmom "Nebo" Nine Badrić. Iako je za svoj nastup dobila kritike, pohvala ni ovog puta nije ne nedostajalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Hana razvalila! Zagrepčanka ponovno osvaja: "Imaš toliko seksipila. Ovo je frapantno"

"Izgledaš fantastično. U pjesmi Nine Badrić pokazala si da si ružno pače koje je izraslo u labuda. Od nekoga od koga se najmanje očekivalo došla si do toga da bih ja uložila novac u tvoju karijeru i tvoju budućnost. Tri puta sam se naježila. Jako tešku pjesmo otpjevala si fantastično", poručila joj je Jelena Karleuša.

Iako se trudila dati sve od sebe u drugoj pjesmu jednostavno joj nije išlo. Pjesmu "Crveni lak" Sanje Đorđević Hana je izvela ispod očekivanja žirija i naposljetku ispala iz natjecanja. "Mislim da bi se trebala prijaviti i iduće godine jer ćeš tek tada biti top pjevačica", kazala joj je Marija Šerifović. S obzirom na to da je Hani ovo tek prvi put da sudjeluje na ovako velikom glazbenom natjecanju njezin uspjeh je neosporan. Bravo! Hanin nastup možete pogledati od 30:10 minute.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene