449120
449120
449120
449120
449120

OD IDILE DO ŽUSTRIH RASRAVA 'Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče'

  • , 05.09.2016., 21:21
  • Autor:
  • komentara

Farmere je po prvi puta posjetio Mentor Joža i zadao im prvi zadatak.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Izgleda kako je farmerska idila trajala samo jednu večer, jer već sutradan i u jednoj i u drugoj farmi bilo je napetih tenzija. U Staroj farmi porječkale su se Jasmina i Sara oko podjele poslova. „Ja sam se raspravila i rekla što me smeta, ali možda na malo drugačiji način. Nije ni ona svetica, i ona uzvraća istom mjerom.“ izjavila je Jasmina, dok je Sara kazala kako je upravo Jasmina ta koja si je postavila krive prioritete.

Nakon što je završila svađu sa Sarom, Jasmina se porječkala i sa Zinkom s Nove farme. Naime, tražila je od svojih susjeda da im naprave kavu, budući da na njihovom štednjaku sporo voda zagrijava te nakon što su ju farmeri odlučili ignorirati, Jasmina se vratila u svoju farmu i izjavila: „Ja sam donijela svoju kavu i svi su me ignorirali! Suzdržavat ću se komunikacije s njom!“

Iako su farmeri iz Nove farme za doručkom pričali o tome kako se dobro slažu i kako kao zajednica mogu sve učiniti, ni njihova farmerska idila nije dugo trajala, a svađa se odvijala između Josipe i Katice. „Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče! Josipa, lagano stani na loptu!“ poručila je Katica Josipi koja se uzrujala oko shvaćanja poslova pojedinih farmera.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

„Ja da sam htjela ići u ludnicu, ja bih se upisala davnih dana! Ja zahtijevam da se meni ispričaju! Sad ću ja biti đubre!“ odbrusila je Josipa.

Farmere je po prvi puta posjetio Mentor Joža i zadao im prvi zadatak. „Ljudi od danas ste vi farmeri, zaboravite na civilni život!“ kazao je Mentor i dodao kako će se prema svima odnositi jednako te da nitko neće imati nikakvih privilegija. Prvi zadatak koji je pred farmerima jest popraviti stari derutni čamac, a kako se to radi, koje drvo je najbolje za korištenje, Gazdama je objasnio majstor Stjepan kojega je Mentor Joža doveo na farmu. „Stvarno smo se timski sve dogovorili. Ovo je sad kao utakmica, da to što bolje odradimo, da svi budu zadovolji da imamo jesti i piti.“ rekla je Josipa nakon sastanka Stare farme na kojemu su podijelili zadatke, a Gazda Kristijan uvjeren je kako će upravo njegova zadruga pobijediti u tjednom zadatku.

„Ja kao dijete s Neretve imam dosta iskustva s barkama i veslanjem, ali s popravljanjem nemam.“ kazao je Gazda Stare farme, Goran, koji je uvjeren da će njegova ekipa dobro napraviti posao.

Koja farma će se više potruditi u obavljanju tjednog zadatka, vidjet ćemo u narednim epizodama.

Počela je Farma (Foto: PR) - 9


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se