Zvijezda nove serije

'Bio sam sramežljiv i povučen'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mert Yazıcıoğlu u novoj turskoj uspješnici Nove TV Crna ruža, glumi mladog buntovnika Barana.

Mert je rođen 1993. godine i student je ekonomije na Istanbulskom sveučilištu. Mert je do sada glumio u seriji Izgubljeni grad i filmu Ljudi moga djeda. Naglašava da je pronašao svoju profesiju i da će sigurnim koracima grabiti naprijed.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Priča o ženama 'crnim ružama' koje žive u inat nemogućemu i koje se iznova rađaju

Mert kaže kako je prije nego se počeo baviti glumom vodio prilično monoton život. Ujutro sam odlazio na predavanja, a navečer bih izlazio s društvom. – opisuje svoj život mladi glumac 'Crne ruže'. Mert studira ekonomiju, no njegova prava ljubav ipak je gluma.

'Moram priznati da sam bio sramežljiv i povučen. O glumi sam samo maštao. Mislim da je ipak mnogo uzbudljivije udahnuti život likovima iz scenarija. To uzbuđenje nikad neće splasnuti. Ne planiram se baviti ekonomijom. Gluma je ono čime sam se želio bavi. Želim sigurnim koracima nastaviti u tome smjeru', izjavljuje Mert.

Mladi glumac čije vrijeme tek dolazi nema formalne glumačke naobrazne, a svoj ulazak u glumačke vode opisuje riječima: 'Otišao sam na snimanje serije u kojoj je glumila moja prijateljica i ondje upoznao Džana Sipahiju. Puno mi je pomogao te me uputio na tvrtku Cast 33 koje je vlasnica Sumru Onat. Odlazio sam na razna probna snimanja i jednog dana upoznao Ümita Çıraka. Kad me pitao bih li želio pohađati satove glume, oduševljeno sam pristao. Nekako istovremeno počeo sam glumiti u seriji Izgubljeni grad i pohađati satove glume.'

Što će sve mladi Baran morati proći, s kojim izazovima se suočiti, gledatelji imaju priliku saznati u novim uzbudljivim nastavcima turske serije ''Crna ruža'' na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene