Tek joj je 13

'Ovu pjesmu je bilo teško otpjevati, posebno za nekog tvoje dobi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada natjecateljica regionalnog glazbenog showa X Factor Adria oduševila je publiku i žiri svojim sjajnim nastupom u trećoj emisiji emitiranoj uživo.

Ilma Karahmet nastupila je u emisiji srpskog X Factora s pjesmom 'Ne dam na tebe' Jelene Tomašević čime je oduševila sve prisutne.

Pogledaj i ovo showbuzz Napadala žiri Što radi zaboravljena bosanska djevojčica? Sjećate li se nje?

Nina Badrić oduševljena Danielom Kajmakovskim s regionalnog X Factora

I žiri je bio posebno naklonjen mladoj natjecateljici. 'Ovu pjesmu je bilo zaista teško otpjevati, pogotovo za nekog tvoje dobi, a ti si to odlično napravila', komentirala je Emina Jahović. Pjevač i sudac Željko Joksimović rekao je da kada čuje Ilmu kako pjeva, uplaši se za svoje kandidate, dok je Kristina Kovač također bila oduševljena izvedbom talentirane 13-godišnjakinje: 'Večeras imaš savršen izbor pjesme. Dok si pjevala, trudila sam se naći neku manu, no nisam mogla'.

I Ilmin mentor Kiki Lesendrić imao je samo riječi hvale. 'Ti si jedno veliko srce, kolege su sve rekli. Oduševljen sam'.

Od natjecanja se ovaj put oprostila grupa H2O, a u nastavku showa, uz mladu llmu Karahmet, snage će odmjeriti i Haris Ćato, Lukijan Ivanović, Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović, Armin Malikić s bendom "Doktori" i Vanja Mišić sa bendom "4U". Zasad se još ne naslućuje koji će od finalista na kraju odnijeti pobjedu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene