Govori 4 jezika

Veliki misterij uspješne Hrvatice: U biografiji joj stoji podatak koji je mnoge nasmijao

Izabel Vidović (Foto: Instagram) Izabel Vidović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Vidović (Foto: Instagram) Galerija

Mlada glumica Izabel Vidović već je pokorila Hollywood. 16-godišnjakinja hrvatskih korijena mnoge je nasmijala upravo svojom biografijom.

Ima tek 16 godina, a već je pokorila Hollywood. Mlada Izabel Vidović glumica je hrvatskih korijena koja se proslavila ulogom u drami "Čudo" u kojoj glumi s oskarovkom Julijom Roberts i komičarem Owenom Wilsonom.

Izabel je rođena u Chicagu, a ljubav prema filmu naslijedila je od majke Elizabete. Elizabeta je uspješna glumica, redateljica i scenaristica rođena u Njemačkoj, ali je kao i Izabelin otac Mario, odrastala u Bosni i Hercegovini.

Iako su rođene u dijaspori, i Izabela i njena sestra Katarina govore hrvatski jezik i s roditeljima rado ljetuju u Hrvatskoj. No mlada Izabela mnoge je nasmijala upravo svojom biografijom. Naime, u njenoj biografiji na IMBb-u stoji kako osim engleskog tečno govori i bosanski, srpski i hrvatski jezik. Iako u Americi mnogi to ne razumju, u ovim krajevima svijeta to je mnoge nasmijalo.

 

A post shared by Izabela Vidovic (@izabelavidovic) on

 

A post shared by Izabela Vidovic (@izabelavidovic) on

 

A post shared by Izabela Vidovic (@izabelavidovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene