Ne prihvaća stvarnost

ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI - lijepa Caride nije mogla podnijeti sramotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nitko nije mogao ni zamisliti da će skandal oko oduzimanja krune dobiti ovakav nastavak.

Podsjetimo, lijepa Kristhielee Caride napravila je nekoliko grešaka od kojih joj jednu, direktorica natjecanja Desiree Lowry, nikako nije mogla oprostiti. Missica je izjavila kako se ne voli fotografirati, ponašala se bahato tijekom intervjua i time zaradila ultimativnu sramotu, oduzimanje krune i titule.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Svestrane dame Pjevačice i okrunjene ljepotice: Otkrivamo koje poznate glazbenice imaju krune s izbora ljepote

Oduzimanje krune nije primila dobro, čak što više, danima nije jela i nije spavala, na kraju je završila na psihijatriji. Ljepotica jednostavno nije mogla prihvatiti činjenicu da joj je oduzeta titual i da neće biti predstavnica svoje zemlje na izboru za Miss Universe. Iako se javno ispričala zbog svog ponašanja, u Porto Ricu smatraju kako ih je već dovoljno osramotila.

'Da, istina je, sve me to užasno pogodilo. Priznajem da sam zatražila pomoć jer sam pala u duboku depresiju i nisam mogla ni jesti ni spavati. Mislim da se polako sve vraća u normalu', rekla je Kristhielee. Čim se potpuno oporavi, kreće u osvetnički pohod. Odlučila je podići tužbu protiv organizatora Miss Universe Puerto Rico. 'Osjećam da su me izdali, nikada ih nisam nepoštivala. Ne postoji razlog za ono što su mi napravili'. Hmm, pitanje je zašto se onda putem društvenih mreža ispričavala, ako nije napravila ništa loše.

Njezina majka vrlo je uzrujana zbog cijele situacije i kaže kako je zdravlje kćeri prioritet. Caride je postala svjetski poznata upravo zbog gubitka krune i vrlo je vjerojatno kako će napraviti sve da tu popularnost iskoriti.

 

A photo posted by Kristhielee Caride (@kristhielee_caride) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene