odabrani najljepši

Nitko nije očekivao: Na pozornici uspred izbora pao vrući poljubac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami.

U jednom novootvorenom zagrebačkome hotelu izabrani su 15. po redu Miss i Mister turizma Hrvatske. Na jubilarnom petnaestom izboru Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. slavili su Magdalena Brkić iz Vinkovaca i Ivan Protić iz Splita.

Pogledaj i ovo Boris Kosmač (FOTO: Privatni album) Golemi svjetski projekt Ima titulu kralja botoksa, pobijedio je na Euroviziji… A sada u Hrvatsku dovodi najljepše žene svijeta!

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Alka Vuica, Bojan Jambrošić i Zdenka Kovačićek. U velikom finalu predstavilo se deset finalista i finalistica.

Svoju lentu novom misteru Ivanu predao je prošlogodišnji mister Jakov Vranković, inače hrvatski rukometni reprezentativac, dok je Lara Vukušić okrunila svoju nasljednicu Magdalenu.

Uz mnoštvo poznatih lica prezenterice modnih izlaza na izboru bile su i glumica Barbara Vicković te djevojka Joška Lokasa Jelena Katarina Kapa. Program su vodili Renata Končić Minea i Boris Kosmač, vlasnik licence za Hrvatsku. Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami sljedeće godine. Inače, manifestaciju je obilježio i neočekivani vrući poljubac na pozornici. Dvoje finalista, Danijel Maganić i Antonija Maleš, koji su i inače u vezi prepustili su se strastima i oduševili uzvanike. Antonija je naposljetku završila kao treća pratilja dok je Antonio ostao bez lente.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene