ŽENA SA STAVOM

"NEĆU PRESTATI JESTI" Odustala od titule nakon što su je prozvali debelom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Organizatore prestižnog izbora 20-godišnjakinja je pozvala da otvore oči i da počnu uviđati što je stvarna ljepota.

Predivna Arna Ýr Jónsdóttir prošle godine proglašena je najljepšom ženom Islanda. Titula joj je otvorila vrata svijeta pa se tako ovih dana Arna trebala natjecati na Miss Grand International, jednom od vodećih izbora ljepote u svijetu. No od svega je odustala i to nakon što se suočila s komentarima da je predebela.

 

The swimsuit competition is today! Starting the day early to rehearsal the routine #missgrandiceland #missgrandinternational #missgrandinternational2016 #mgi2016

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

 Naime, jedan od osnivača javno joj je poručio da bi trebala prestati jesti na što mu je Arna odgovorila pismom kojeg je 20-godišnjakinja objavila na svom Instagramu.

"Ja sam vrlo snažna žena, ali moja snaga ponekad nije dovoljna. Vaši članovi poručili su mi da moram smršavjeti jer sam predebela te da imam preširoka ramena. Četiri dana prije natjecanja rekli su mi da moram jesti manje pa ću vam se više svidjeti. No zapravo, onaj tko mi kaže da sam predebela me ni ne zaslužuje. I to je razlog zbog kojeg odustajem od ovog natjecanja. Ovaj izbor ne zaslužuje moje lice, tijelo, osobnost ili srce", napisala je Arna u pismu.

 

My goodbye letter

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

 Organizatore prestižnog izbora ova atraktivna plavuša pozvala je da otvore oči i da počnu uviđati što je stvarna ljepota.

"Nisam tužna, samo sam iskoristila ovu priliku kako bih se zauzela za sebe i sve ostale žene, mlade djevojke, kako bih im dala do znanja da je u redu da budu to što jesu", zaključila je miss. Svaka čast! Ovo je žena sa stavom!

 

Cocktail party tonight #missgrandinternational2016 #missgrandinternational #missgrandiceland #mgi2016

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene