Komunikativna i snalažljiva

Miss Hrvatske ima petu superfinalisticu: Lijepa Nika pomela konkurenciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Multimedija je obuhvaćala je edukaciju i zadatke bazirane na društvenim mrežama te način na koji su se djevojke predstavile u pisanim intervjuima.

Zagrepčanka Nika Poljak osvojila je prednatjecanje kategorije Multimedija i tako se plasirala u prvih deset superfinalistica Miss Hrvatske osvojivši 50 bodova te kategorije. Drugoplasirana je Međimurka Paula Percač s osvojenih 30 bodova, dok je treća Brođanka Valentina Jackiv s osvojenih 20 bodova.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 26. rujna UŽIVO na portalu DNEVNIK.hr.

Multimedija je obuhvaćala je edukaciju i zadatke bazirane na društvenim mrežama te način na koji su se djevojke predstavile u pisanim intervjuima. Od trenutka pobjede na županijskim izborima djevojke dobivaju različite zadatke te se trebaju predstaviti u virtualnom svijetu.

"Naglasak u ovoj kategoriji bio je na znanju, komunikativnosti, kreativnosti i snalažljivosti. Nika je u zadacima i intervjuu pokazala da se odlično snalazi na društvenim mrežama, ali i u improviziranim situacijama poput intervjua na engleskom jeziku kojim odlično barata. Osim toga, izdvojila se trudom i kreativnošću", izjavila je Martina Požgaj, glavna urednica časopisa Ljepota & zdravlje te jedna od mentorica kategorije Multimedija.

Izravan prijenos izbora za Miss Hrvatske 2017., pratite na portalu Dnevnik.hr u utorak, 26.09.2017. u 20 sati.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene